За нас

JST Corporation Ltd е утвърдена марка за агро-биотехнологии в България, със седалище София. Ние предлагаме 100% био торове, включващи хуминопроизводни разтвори, микробиални разтвори, хидропонни разтвори, зеолити и клонинг продукти. Цялата ни гама продукти за биоконтрол може да се използва много добре в интензивно и интегрирано, както и в биологичното земеделие.

Тези зелени продукти не оставят никакви токсични остатъци в околната среда и не са токсични за хората. Предлаганите био торове се преработват, като се използват висококачествени вещества от живите микроорганизми. Продуктите, предлагани от нас, помагат да се увеличи плодородието на земята, както и растението да оформи по-добра коренова система. Био органичният тор съдържа живи клетки от специфични щамове гъбички и бактерии, които са формулирани в подходящи носители. Ние сме високо квалифицирани професионалисти и сме в състояние да предоставим първокласното качество на торове на нашите клиенти в желания период от време.

Абсолютната безопасност на продуктите е важна за нас. Всяка година отговаряме на стотици запитвания относно безопасността на продуктите и предоставяме на нашите клиенти необходимата информация за приложението на даден продукт.

Разбираме, че бъдещето на нашата компания зависи от успеха на нашите клиенти. Нашата цел е да създаваме и да поддържаме дългосрочни взаимоотношения с нашите клиенти, като предоставяме богат опит и разнообразие от висококачествени продукти. Нашите клиенти могат да бъдат сигурни, че препоръчваме само качествени продукти, които да служат като решения на техните открити и закрити хидропонни въпроси, свързани с градинарството.

Свържете се с нас, ако се интересувате от нашите продукти. За нас е чест да ви осигурим най-висококачествените продукти на българския пазар!

КОНТАКТИ

Адрес: гр. София, бул. “България” No.45, ет.-1

/сградата на KPMG България/

Имейл: jstcorp.ltd@gmail.com

Map